Dentalni turizam

Zbog kvalitete usluge i povoljnih cijena jedna od naših djelatnosti je dentalni turizam. Dio naših pacijenata koriste svoj boravak u Zagrebu kako bi spojili posjet povijesnim znamenitostima i atraktivnim lokacijama koje grad nudi i istovremeno poboljšali svoje dentalno zdravlje.

Hrvatska je zbog svojih prirodnih ljepota omiljena turistička destinacija, a isto tako sve više postaje medicinsko te dentalno odredište. S obzirom da Vam nudimo i smještaj u neposrednoj blizini ordinacije, iskoristite svoje vrijeme za odmor u Hrvatskoj i spojite ugodno s korisnim.


Hotel Diplomat

Hotel Diplomat nudi jedinstvenu kombinaciju modernog vrhunskog stila. Pruža gostima odličnu bazu iz koje možete istražiti sve što Zagreb, ali i okolica grada ima za ponuditi. S besplatnim Wi-Fi-jem i parkiralištem.

Pogledaj smještaj

Hotel Varaždin

U jedinstvenoj atmosferi, profesionalno i ljubazno osoblje ispunit će sva očekivanja da boravak u našem hotelu bude nezaboravan. Dokaz tome su brojni stalni gosti hotela koji svojim prenošenjem preporuka o kvaliteti usluge promiču pozitivnu reputaciju.

Pogledaj smještaj

Zatražite detaljniju ponudu.

Spojite odmor i brigu za dentalno zdravlje. Obratite nam se s punim povjerenjem.