Spadent

Ukratko o nama

O nama

Tko je Spadent?

SPADENT se nalazi u vrhunski uređenom i opremljenom te ergonomski oblikovanom prostoru u kojem primjenjujemo najnovije terapijske metode i tehnologije iz područja dentalne medicine. Ipak, ono čime se odlikujemo i što smatramo najznačajnijim su najbolji stručnjaci iz različitih područja. Kod nas djeluju liječnici dentalne medicine s domaćom i međunarodnom reputacijom u nastavi, poslijediplomskoj i stručnoj edukaciji, znanstvenom i kliničkom radu.

Opremljeni smo suvremenom dijagnostikom i možemo dijagnostički obraditi sve što je uobičajeno u suvremenoj dentalnoj medicini i u svijetu. Foto dijagnostiku smatramo neizostavnim dijelom suvremene dentalne medicine.

Našim pacijentima zbog većih dentalnih zahvata i boravka u Hrvatskoj nudimo organizirani smještaj u hotelu Varaždin.

Naš tim

Spadent tim

snjezana_spadent_dental

Snježana Vukalović-Kos

Univ. Dr. med. dent.
tanja_spadent

Tanja Horvat

dentalni asistent
diana_spadent

Diana Matovina

voditeljica klinike

Najviši standardi sigurnosti

Sterilizacija je proces ili postupak kojim se uništavaju sve vrste i oblici mikroorganizama uključujući i najotpornije bakterijske spore. Sterilno znači lišeno svakog oblika i kategorije života. Sterilizacija instrumenata se vrši u suhom sterilizatoru i autoklavu – sterilizatoru vlažnim zrakom, na visokim temperaturama kroz određeno vrijeme potrebno za potpuno uništavanje svih oblika bakterija, virusa, gljiva, te ostalih oblika mikroorganizama.

Osim dezinfekcije, sterilizacije te uporabe jednokratnog materijala primjenjujemo i opće higijenske mjere zaštite kao što su pravilno kirurško pranje ruku, uporaba maske i štitnika, nošenje propisane radne obuće i odjeće.

Uz obavezno korištenje protektivnih barijera kao što su maske i facijalni štitnici, koristimo materijale za jednokratnu uporabu gdje god je to moguće; jednokratne latex rukavice, maske, sisaljke, šprice, igle, čašice, zaštitni ubrusi za pacijenta, jednokratne podloge za instrumente, te jednokratne vrećice za sterilizaciju instrumenata.Na ovaj način našim pacijentima osiguravamo najviše standarde sigurnosti.