Spadent

Ukratko o nama

O nama

Tko je Spadent?

SPADENT se nalazi u vrhunski uređenom i opremljenom te ergonomski oblikovanom prostoru u kojem primjenjujemo najnovije terapijske metode i tehnologije iz područja dentalne medicine. Ipak, ono čime se odlikujemo i što smatramo najznačajnijim su najbolji stručnjaci iz različitih područja. Kod nas djeluju liječnici dentalne medicine s domaćom i međunarodnom reputacijom u nastavi, poslijediplomskoj i stručnoj edukaciji, znanstvenom i kliničkom radu.

Opremljeni smo suvremenom dijagnostikom i možemo dijagnostički obraditi sve što je uobičajno u suvremenoj dentalnoj medicini i u svijetu. Foto dijagnostiku smatramo neizostavnim dijelom suvremene dentalne medicine.

Našim pacjentima zbog većih dentalnih zahvata i boravka u Hrvatskoj nudimo organizirani smještaj u hotelu Varaždin.

Naš tim

Spadent tim

Snježana Vukalović Kos

Univ. Dr. med. dent.

Tanja
Horvat

dentalni tehničar

Roland Bakal

logistika

Najviši standardi sigurnosti

Sterilizacija je proces ili postupak kojim se uništavaju sve vrste i oblici mikroorganizama uključujući i najotpornije bakterijske spore. Sterilno znači lišeno svakog oblika i kategorije života. Sterilizacija instrumenata se vrši u suhom sterilizatoru i autoklavu – sterilizatoru vlažnim zrakom, na visokim temperaturama kroz određeno vrijeme potrebno za potpuno uništavanje svih oblika bakterija, virusa, gljiva, te ostalih oblika mikroorganizama.

Osim dezinfekcije, sterilizacije te uporabe jednokratnog materijala primjenjujemo i opće higijenske mjere zaštite kao što su pravilno kirurško pranje ruku, uporaba maske i štitnika, nošenje propisane radne obuće i odjeće.

Uz obavezno korištenje protektivnih barijera kao što su maske i facijalni štitnici, koristimo materijale za jednokratnu uporabu gdje god je to moguće; jednokratne latex rukavice, maske, sisaljke, šprice, igle, čašice, zaštitni ubrusi za pacijenta, jednokratne podloge za instrumente, te jednokratne vrećice za sterilizaciju instrumenata.Na ovaj način našim pacijentima osiguravamo najviše standarde sigurnosti.