Smještaj pacijenata

Dentalni turizam u Hrvatskoj

Spojite ugodno s korisnim

Dentalni turizam u Hrvatskoj

Zbog kvalitete usluge i povoljnih cijena jedna od naših djelatnosti je dentalni turizam. Dio naših pacijenata koriste svoj boravak u Zagrebu kako bi spojili posjet povijesnim znamenitostima i atraktivnim lokacijama koje grad nudi i istovremeno poboljšali svoje dentalno zdravlje.

Hrvatska je zbog svojih prirodnih ljepota omiljena turistička destinacija, a isto tako sve više postaje medicinsko te dentalno odredište. S obzirom da Vam nudimo i smještaj u neposrednoj blizini ordinacije, iskoristite svoje vrijeme za odmor u Hrvatskoj i spojite ugodno s korisnim.

Vrhunski smještaj

Smještaj naših inozemnih pacijenata

Hotel Diplomat

Hotel Diplomat nudi jedinstvenu kombinaciju modernog vrhunskog stila. Pruža gostima odličnu bazu iz koje možete istražiti sve što Zagreb, ali i okolica grada ima za ponuditi. S besplatnim Wi-Fi-jem i parkiralištem.
Udobnost putovanja

Prijevoz naših inozemnih pacijenata

Nudimo kvalitetnu uslugu prijevoza za naše pacijente uz vrhunski komfor i udobnost

Naš vozni park

Nudimo individualni pristup svakom pacijentu, a na raspolaganju imamo dva osobna automobila vrhunske kvalitete, udobnosti i sigurnosti.

Po svakog pacijenta dolazimo na kućni prag te ga vozimo do hotela u kojem ćemo ga smjestiti.

Isto tako vršimo prijevoz pacijenta iz hotela do ordinacije i natrag.

Vaš vodič kroz putovanje

Kroz putovanje će vas voditi naš djelatnik Roland koji govori strane jezike (talijanski, engleski) tako da nećete imati problema u komunikaciji.