Matične stanice

PRP terapija

Pomlađivanje matičnim stanicama

Korištenje PRP terapije

PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama koja se već dugo vremena koristi u medicini i rehabilitaciji, poznata kao i tretman pomlađivanja vlastitom krvlju, vodeći je zahvat koji koristi moć liječenja koji imaju trombociti i faktori rasta u vašoj krvi kako bi stimulirali reakciju matičnih stanica. Sve veću primjenu ima u području estetske medicine jer daje odlične rezultate u pomlađivanju kože lica, vrata, dekoltea, šaka, kod gubitka kose, uklanjanju ožiljaka od akni i hiperpigmentacija.

Ovaj se tretman koristi kod stanja u kojima želimo stimulirati brži oporavak i liječenje tkiva. Uloga matičnih stanica je građenje i razvijanje organizma, te pružanje oporavka i regeneracije tijekom cijelog života, one služe kao zamjena “umornim” i oštećenim stanicama. Savjetuje se osobama koje žele zadržati prirodni i mladenački izgled, a da pri tome ne koriste strana tijela.

Kako izgleda tretman

Potrebno je izvaditi malu količinu krvi iz vene koja se u epruveti centrifugira s ciljem da se odvoji tekući dio tzv. plazma bogata matičnim stanicama. Taj sadržaj se aplicira u kožu mikroinjekcijama ( tehnika mezoterapije ). Kožu se prethodno anestezira lokalnim anestetikom, tako da je postupak praktički bezbolan. Ne postoji mogućnost nuspojava. Tretman ne zahtijeva vrijeme oporavka.

Snagom matičnih stanica usporite proces starenja i vratite svojoj koži izgubljeni sjaj.

Ordinacija je opremljena suvremenom dentalnom tehnikom uz primjenu najkvalitetnih materijala i najnovijih tehnologija...

Za što se koristi PRP metoda

Rezervirajte termin

Slobodno nas kontaktirajte i pošaljite upit. Odgovorit ćemo Vam u što kraćem roku i dogovoriti termin.