Usporite starenje

Hijaluronski fileri

Vrhunski dermalni fileri

Upotreba hijaluronskih filera

Hijaluronska kiselina može zadržati do 1000 puta više vode, nego što je njezina masa, čime zadržava glatkoću (učinak vlaženja) i punoću (volumizirajući učinak) naše kože. Proizvodi koji sadrže hijaluronsku kiselinu djeluju na sve aspekte procesa starenja i koriste se u različitim vrstama tretmana. Primjenom vrhunskih dermalnih filera postižemo antioksidacijsko djelovanje, regeneraciju epidermisa, restrukturiranje dermalno-epidrmalnog sloja i stimulaciju razvoja stanica koža.

Osim za popunjavanje bora, hijaluronski fileri se koriste i za revitalizaciju lica. Najveća prednost hijaluronskih filera je trenutni učinak, što znači da su prvi rezultati vidljivi odmah. Hijaluronski fileri sigurni su za primjenu, a sam zahvat je relativno brz.Tretiranjem određenih dijelova lica posebnim tehnikama, postiže se zapravo efekt liftinga lica.

Kako se zahvat izvodi?

Dio kože gdje se želi aplicirati filer najprije se očisti i dezinficira. Kod pojačane osjetljivosti na bol koristi se lokalni anestetik u obliku kreme ili spreja. Nakon što lokalni anestetik počne djelovati, filer se injicira tankom iglom. Sama tehnika izvođenja zahvata ovisi o tome koji se rezultati žele postići. Stoga je izrazito važno prije zahvata detaljno iznijeti svoja očekivanja te pravilno postaviti moguće ciljeve tretmana.

Koristimo samo visokokvalitetne dermalne filere…

Ordinacija je opremljena suvremenom dentalnom tehnikom uz primjenu najkvalitetnih materijala i najnovijih tehnologija...

Hijaluronskim filerom se može tretirati:

Rezervirajte termin

Slobodno nas kontaktirajte i pošaljite upit. Odgovorit ćemo Vam u što kraćem roku i dogovoriti termin.