Primjeri

Neki od naših uspješnih zahvata

Galerija

Prije i poslije zahvata

Galerija fotografija sa zapanjujućim transformacijama naših pacijenata prije i poslije zahvata u Spadent dentalnom studiju

Za pacijente koji su tijekom godina izgubili sve zube zbog parodontoze, traume ili lošom oralnom higijenom, a mobilnu protezu ne žele ili je jednostavno ne mogu nositi, ALL-ON-4 metoda je pomakla granice i omogućila im savršenu funkcionalnost, odličnu statiku i nadasve estetiku

Nezadovoljstvo neskladnog osmijeha može se riješiti, cirkon-keramičke krunice su translucentne i nevjerojatno dobro imitiraju bijelu boju prirodnog zuba. Postupak izrade krunice je sličan kao onaj kod metal-keramike.

Istrošene zube i problem zagriza također možemo riješiti protetikom. Cirkon krunice daju savršen izgled, kao i osmijeh, naravno.

Više nosača – bolja statika. Takvo je pravilo u fizici, ALL-ON-6 metoda je metoda ugradnje šest vertikalnih implantata duž cijele čeljusti s ili bez dizanja sinusa na koje se potom pozicionira fiksna kompozitna proteza ili keramički most, sve u jednom bloku ili komadu. Odlična statika, besprijekorna estetika i savršena stabilnost.

Ljuskice ili veneers keramičke su navlake koje se postavljaju na prednju plohu zuba i zahtijevaju njegovo minimalno brušenje.
U dentalnoj ordinaciji SPADENT radimo isključivo s najkvalitetnijim materijalima, uz pomno poštivanje profesije i higijene!

Rezervirajte termin

Slobodno nas kontaktirajte i pošaljite upit. Odgovorit ćemo Vam u što kraćem roku i dogovoriti termin.