endodoncija

Liječenje zuba

Kad se naruši zdravlje zubi

Kako liječiti zub?

Endodoncija je grana stomatologije koja se bavi liječenjem upalnih procesa zubne pulpe (živca). Upalni procesi nastaju djelovanjem bakterija u unutrašnjosti zuba, a pravovremeno liječenje spriječava širenje infekcije u kost te na taj način čuva zub i njegov korijen. Najsuvremenija oprema i primjena najkvalitetnijih postupaka prilagođena svakom pojedinom zubu omogućuju visoku uspješnost u liječenju zuba i zadovoljavaju sve zahtjeve suvremene stomatologije.

Modernom strojnom endodoncijom anulira se kasnija mogućnost upale te u tom slučaju govorimo o 100% izlječenju zuba. Endodontski dobro tretiran zub može služiti još mnogo godina i naknadno se upotrijebiti kao nosač mosta ili krunice.

Svi zahvati iz područja endodoncije se u našoj ordinaciji izvode pod lokalnom anestezijom te su za pacijenta potpuno bezbolni. Odvojite vrijeme i izlječite zub u samom začetku bolesti.

Koliko traje liječenje zuba?

Liječenje zuba može biti jednoposjetno ili višeposjetno ako zub ima veliku upalu, izrazito zavinute i neprohodne kanale.

Ordinacija je opremljena suvremenom dentalnom tehnikom uz primjenu najkvalitetnih materijala i najnovijih tehnologija...

Simptomi koji su povezani s upalom zubnog živca su:

Josipa Marjanović
Josipa Marjanović
11/01/2021
Viktorija Jakus
Viktorija Jakus
28/08/2020
Odnos prema pacijentima je divan: topao, prijateljski, umirujući. Visoka razina stručnosti i strpljenja. Sve prošlo sjajno, brzo i bezbolno. Tko god se boji zubara, odgađa odlazak ili traži novog, normalnog zubara, a ne zna gdje da ode, odite u ovu ordinaciju, nećete požaliti. Hvala Vam puno!
Renata Thompson
Renata Thompson
12/03/2020
Padas,pa se dignes,malo natucena koljena od tereta kojeg nosis na ledjima,malo odmoris, jedan dio tereta negdje po putu ispustis,rijesis se viska, tada skupis snage ,dignes se i krenes dalje u zivotnu borbu,netko ce se predati vec pri prvoj zapreci a netko ce se ipak boriti i opstati,najbitnija je VOLJA a najteza je BORBA SA SAMIM SOBOM. Hvala od svega srca dr.Snježani Vukalović Kos i njenom vrhunskom timu, što su svojom ljubavlju, strpljenjem i upornošću učinili čudo . Iskreno i od srca preporučujem. Renata Perković
Domagos Domenico
Domagos Domenico
01/03/2020
Visoko preporučujem dentalnu kliniku. Odnos prema pacijentima je veoma prijateljski nastrojen. Neko vrijeme sam izbjegavao odlazak stomatologu, no drago mi je da sam došao u Spadent. Nakon postupka nije bilo nikakve boli. Hvala doktorici na strpljenju i što mi je vraćen osmijeh.
Irina Lovrić
Irina Lovrić
23/02/2020
Rijetko se sretne stomatolog koji ima visoku razinu stručnosti i umirujuće te drage energije. Doktorica Vukalović-Kos omogućila je iskustvo bez straha, a postupak je bio brz i bezbolan.
marina odorcic
marina odorcic
17/02/2020
Najbolja stomatologica kod koje sam bila! Dr. Vukalović je draga, nježna i profesionalna. Same pohvale 🙂
armin hadzic
armin hadzic
15/02/2020
Ozren Maricic
Ozren Maricic
13/02/2020
Imao sam odlično iskustvo u Spadentu. Osjećao sam se jako ugodno oko veoma kompleksnog postupka. Velike zahvale doktorici i čitavom osoblju.
dejan maksimovic
dejan maksimovic
08/07/2019
Dragutin Balasko
Dragutin Balasko
21/12/2018