Hijaluronski fileri

Hijaluronska kiselina može zadržati do 1000 puta više vode, nego što je njezina masa, čime zadržava glatkoću (učinak vlaženja) i punoću (volumizirajući učinak) naše kože. Proizvodi koji sadrže hijaluronsku kiselinu djeluju na sve aspekte procesa starenja i koriste se u različitim vrstama tretmana. Primjenom vrhunskih dermalnih filera postižemo antioksidacijsko djelovanje, regeneraciju epidermisa, restrukturiranje dermalno-epidrmalnog sloja i stimulaciju razvoja stanica koža.

Osim za popunjavanje bora, hijaluronski fileri se koriste i za revitalizaciju lica. Najveća prednost hijaluronskih filera je trenutni učinak, što znači da su prvi rezultati vidljivi odmah. Hijaluronski fileri sigurni su za primjenu, a sam zahvat je relativno brz.Tretiranjem određenih dijelova lica posebnim tehnikama, postiže se zapravo efekt liftinga lica.

Hijaluronskim filerom se može tretirati:
  • područje oko očiju
  • čelo
  • obrazi
  • nazolabijalne bore (od nosa prema usnama)
  • mogu se koristiti za povećanje usana
  • korigiranje kontura donjeg dijela lica

Kako se zahvat izvodi?

Dio kože gdje se želi aplicirati filer najprije se očisti i dezinficira. Kod pojačane osjetljivosti na bol koristi se lokalni anestetik u obliku kreme ili spreja. Nakon što lokalni anestetik počne djelovati, filer se injicira tankom iglom. Sama tehnika izvođenja zahvata ovisi o tome koji se rezultati žele postići. Stoga je izrazito važno prije zahvata detaljno iznijeti svoja očekivanja te pravilno postaviti moguće ciljeve tretmana.

Koristimo samo visokokvalitetne dermalne filere...