Smještaj pacijenata

Dentalni turizam u Hrvatskoj

Spojite ugodno s korisnim

Dentalni turizam u Hrvatskoj

Zbog kvalitete usluge i povoljnih cijena jedna od naših djelatnosti je dentalni turizam. Dio naših pacijenata koriste svoj boravak u Zagrebu kako bi spojili posjet povijesnim znamenitostima i atraktivnim lokacijama koje grad nudi i istovremeno poboljšali svoje dentalno zdravlje.

Hrvatska je zbog svojih prirodnih ljepota omiljena turistička destinacija, a isto tako sve više postaje medicinsko te dentalno odredište. S obzirom da Vam nudimo i smještaj u neposrednoj blizini ordinacije, iskoristite svoje vrijeme za odmor u Hrvatskoj i spojite ugodno s korisnim.

Vrhunski smještaj

Smještaj naših inozemnih pacijenata

Dentalni turizam u Hrvatskoj

Hotel Varaždin

U jedinstvenoj atmosferi, profesionalno i ljubazno osoblje ispunit će sva očekivanja da boravak u našem hotelu bude nezaboravan.Dokaz tome su brojni stalni gosti hotela koji svojim prenošenjem preporuka o kvaliteti usluge promiču pozitivnu reputaciju.

Hotel Diplomat

Hotel Diplomat nudi jedinstvenu kombinaciju modernog vrhunskog stila. Pruža gostima odličnu bazu iz koje možete istražiti sve što Zagreb, ali i okolica grada ima za ponuditi. S besplatnim Wi-Fi-jem i parkiralištem.
Udobnost putovanja

Prijevoz naših inozemnih pacijenata

Nudimo kvalitetnu uslugu prijevoza za naše pacijente uz vrhunski komfor i udobnost

Naš vozni park

Nudimo individualni pristup svakom pacijentu, a na raspolaganju imamo dva osobna automobila vrhunske kvalitete, udobnosti i sigurnosti.

Po svakog pacijenta dolazimo na kućni prag te ga vozimo do hotela u kojem ćemo ga smjestiti.

Isto tako vršimo prijevoz pacijenta iz hotela do ordinacije i natrag.

Vaš vodič kroz putovanje

Kroz putovanje će vas voditi naš djelatnik Roland koji govori strane jezike (talijanski, engleski) tako da nećete imati problema u komunikaciji.

Josipa Marjanović
Josipa Marjanović
11/01/2021
Viktorija Jakus
Viktorija Jakus
28/08/2020
Odnos prema pacijentima je divan: topao, prijateljski, umirujući. Visoka razina stručnosti i strpljenja. Sve prošlo sjajno, brzo i bezbolno. Tko god se boji zubara, odgađa odlazak ili traži novog, normalnog zubara, a ne zna gdje da ode, odite u ovu ordinaciju, nećete požaliti. Hvala Vam puno!
Renata Thompson
Renata Thompson
12/03/2020
Padas,pa se dignes,malo natucena koljena od tereta kojeg nosis na ledjima,malo odmoris, jedan dio tereta negdje po putu ispustis,rijesis se viska, tada skupis snage ,dignes se i krenes dalje u zivotnu borbu,netko ce se predati vec pri prvoj zapreci a netko ce se ipak boriti i opstati,najbitnija je VOLJA a najteza je BORBA SA SAMIM SOBOM. Hvala od svega srca dr.Snježani Vukalović Kos i njenom vrhunskom timu, što su svojom ljubavlju, strpljenjem i upornošću učinili čudo . Iskreno i od srca preporučujem. Renata Perković
Domagos Domenico
Domagos Domenico
01/03/2020
Visoko preporučujem dentalnu kliniku. Odnos prema pacijentima je veoma prijateljski nastrojen. Neko vrijeme sam izbjegavao odlazak stomatologu, no drago mi je da sam došao u Spadent. Nakon postupka nije bilo nikakve boli. Hvala doktorici na strpljenju i što mi je vraćen osmijeh.
Irina Lovrić
Irina Lovrić
23/02/2020
Rijetko se sretne stomatolog koji ima visoku razinu stručnosti i umirujuće te drage energije. Doktorica Vukalović-Kos omogućila je iskustvo bez straha, a postupak je bio brz i bezbolan.
marina odorcic
marina odorcic
17/02/2020
Najbolja stomatologica kod koje sam bila! Dr. Vukalović je draga, nježna i profesionalna. Same pohvale 🙂
armin hadzic
armin hadzic
15/02/2020
Ozren Maricic
Ozren Maricic
13/02/2020
Imao sam odlično iskustvo u Spadentu. Osjećao sam se jako ugodno oko veoma kompleksnog postupka. Velike zahvale doktorici i čitavom osoblju.
dejan maksimovic
dejan maksimovic
08/07/2019
Dragutin Balasko
Dragutin Balasko
21/12/2018