PRP Terapija pomlađivanja matičnim stanicama

Pomlađivanje


PRP terapija pomlađivanja matičnim stanicama koja se već dugo vremena koristi u medicini i rehabilitaciji, poznata kao i tretman pomlađivanja vlastitom krvlju, vodeći je zahvat koji koristi moć liječenja koji imaju trombociti i faktori rasta u vašoj krvi kako bi stimulirali reakciju matičnih stanica.

Sve veću primjenu ima u području estetske medicine jer daje odlične rezultate u pomlađivanju kože lica, vrata, dekoltea, šaka, kod gubitka kose, uklanjanju ožiljaka od akni i hiperpigmentacija.


Ovaj se tretman koristi kod stanja u kojima želimo stimulirati brži oporavak i liječenje tkiva. Uloga matičnih stanica je građenje i razvijanje organizma, te pružanje oporavka i regeneracije tijekom cijelog života, one služe kao zamjena "umornim" i oštećenim stanicama.

Savjetuje se osobama koje žele zadržati prirodni i mladenački izgled, a da pri tome ne koriste strana tijela.


Za što se koristi PRP metoda...

  • pomlađivanje lica, vrata i dekoltea
  • poboljšanje izgleda i kvalitete kože
  • smanjivanje i popunjavanje bora, ožiljaka i pora
  • blago do umjereno povećavanje usana
  • jako dobar učinak na rast kose, poboljšanje njene kvalitete
  • kod žena i muškaracaKako izgleda tretman...

Potrebno je izvaditi malu količinu krvi iz vene koja se u epruveti centrifugira s ciljem da se odvoji tekući dio tzv. plazma bogata matičnim stanicama. Taj sadržaj se aplicira u kožu mikroinjekcijama ( tehnika mezoterapije ). Kožu se prethodno anestezira lokalnim anestetikom, tako da je postupak praktički bezbolan.

Ne postoji mogućnost nuspojava. Tretman ne zahtijeva vrijeme oporavka.


Snagom matičnih stanica usporite proces starenja i vratite svojoj koži izgubljeni sjaj.